Внимание Бисквитките на този сайт се използват, за да осигурят най-добрата практическа работа на потребителите. Ако продължите, предполагаме, че приемате да получавате "бисквитки" от този сайт. Добре

Български сувенири - Ръчно изработени!

Българска роза

11/10/2014
Suveniri. EU

Разработените с грижа и внимание от български учени продукти за лице, тяло и коса, умело съчетават приятното ухание и уникалните свойства на българското розово масло с действието и на други натурални съставки.

Ароматните билки, отглеждани в плодородните почви на България – лавандула, мента, маточина и др., имат силен лечебен ефект и са в основата на екологично чисти козметични изделия, познати и търсени в цял свят.

Продуктите са полезни, с чудесни свойства, които предпазват от вредните влияния на околната среда и стреса на съвремието. В състава им присъстват натурални минерали, витамини и антиоксиданти, които имат успокояващо, противовъзпалително и подхранващо действие.

Предлагат природна терапия за тялото и душата, като по естествен начин освежават и съхраняват тяхната младост и отлично състояние. Неблагоприятните ефекти от модерния начин на живот най-често се отразяват първо на кожата. Продуктите на база българско розово масло с най-високо качество, са подходящи за всички типове кожа, особено за суха, чувствителна или зряла, като осигуряват приятно усещане за здраве и свежест.

Помагат за успокояването на възпаленията и зачервяванията, като действат антисептично, изглаждат текстурата и правят тена сияещ. Имат чудесно хидратиращо влияние и деликатен подхранващ ефект. При редовното им използване, кожата става мека, еластична и нежна.

Ненапразно още от древността, хубостта е сравнявана с цвят на роза. Ароматерапията с розово масло успокоява и намалява нивото на стреса.

Дали ще се потопите в ухаеща на рози вана, докато ароматни свещи добавят магия в отпускащата атмосфера, или ще освежите сетивата си с хубав парфюм от нашите серии, вие ставате жизнени и привлекателни, благодарение на натурални, уникални със своите качества продукти.

Верни на традициите и стъпили на модерните технологии, нашите продукти са взели най-доброто от силата на природата, топлото слънце на Розовата долина и несравнимите качества на българското розово масло.

Усещането за лукс, здраве и радост, което носят, прави ежедневието по-приятно и качествено.

Всички продукти, можете да разгледате в нашата категория: българска роза


Източник: bulgarianrose.bg